24.11.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Indspark: Hvad gør de succesfulde håndværks-virksomheder?

Hvordan bliver du succesfuld?

BDO er markedsledende rådgiver for håndværksbranchen. Bl.a. udgiver vi hvert år en unik håndværkeranalyse, der tager udgangspunkt i over 5.000 regnskaber. Vi har via håndværkeranalysen, samt vort mangeårige kendskab til branchen, dannet os et klart billede af hvad der skal til for at blive en succesfuld håndværksvirksomhed.

Generelt ser vi en indtjening i håndværksbranchen, der er alt for lav. Dog er der stor spredning mellem top og bund. Denne spredning er vokset de senere år, hvilket bl. a. skyldes, at kundernes viden er steget, gennemsigtigheden omkring priser/løsninger mv. er steget kraftigt.

Kunderne stiller langt større krav end tidligere. For at imødekomme disse krav er det helt afgørende at virksomhederne specialiserer sig, således man kan yde rådgivning på et højt niveau.

I en tid med udbredt mangel på arbejdskraft er det vigtigere end nogensinde at der siges "NEJ" til opgaver der ligger udenfor kernekompetencerne. På denne måde kan der frigøres timer til de opgaver der ligger indenfor og hvor der kan ydes professionel rådgivning.

Vi ser et klart billede af at de virksomheder der har modet til at sige "NEJ" er de klart mest succesfulde. Men det kræver ledelse og mod at nå dertil.

Jeg hjælper en række håndværksvirksomheder i denne proces som er helt afgørende for at virksomheden også i fremtiden er blandt de succesfulde håndværksvirksomheder.

Mere fra Frank

Frank Barrit

Senior Partner, statsautoriseret revisor

  • fba@bdo.dk
  • 22193732
  • BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Jeg brænder for at skabe værdi for mine kunder.Jeg har over 20 års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder.Fokusområder:Via min mangeårige erfaring med håndværksvirksomheder, har jeg specialiseret mig i rådgivning af disse. Jeg har indgående kendskab til mulighederne og udfordringer for håndværkerne. Herudover har vi i BDO en helt enestående mulighed for at måle din virksomhed i f…

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere