14.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Hver femte virksomhed i bygge- og anlægsbranchen mangler materialer

Det er den største mangel på materialer siden 2007, viser ny analyse fra DI Byggeri.

I øjeblikket er der stor mangel på materialer blandt de danske bygge- og anlægsvirksomheder. Ifølge Torben Liborius, underdirektør i DI Byggeri, er der flere grunde til, at branchen mangler materialer.

”Der er meget stor efterspørgsel i verden på byggematerialer. Byggeriet går stærkt i både Europa, Asien og USA, så produktionen af materialer kan ikke følge med, og det driver priserne opad”, siger han og tilføjer, at coronakrisen også har betydet et produktionsstop og nedbrudte forsyningskæder, som også får materialerne til at stige voldsomt i pris.

Manglen på materialer har omfattende konsekvenser for mange virksomheder, da de er nødsaget til at udskyde leverancer og dermed taber indtjening.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere