26.07.2022  |  VVS  |  Varmeanlæg

Hvilken størrelse varmtvandsbeholder skal du vælge?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skal du have ny varmtvandsbeholder er det vigtigt at vide, hvor meget varmt vand din husstand egentlig har brug for. Men hvordan finder du ud af det? Det kan du få svar på i denne lille film.

Findes der noget værre end at stå under bruseren, og pludselig slipper det varme vand op? Det gør der måske nok, men det er stadig utroligt irriterende og nok noget, som de fleste gerne vil undgå.

For at undgå kolde bade har du brug for en varmtvandsbeholder, som kan sikre dig og din eventuelle familie rigeligt med varmt vand – også når I går i bad direkte efter hinanden.

Se filmen eller læs mere HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere