17.11.2021  |  EL  |  El-materiel

Case: Hvor finder man en afbryderserie i lys bronze, som matcher facaden?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev, som er Skandinaviens største diabeteshospital, slår dørene op i slutningen af 2021 møder patienterne et topmoderne hospital, der indeholder alt hvad en diabetespatient har brug for.

Der er fra arkitekternes side kræset for selv den mindste detalje, og der blev her stillet særlige krav til afbryderserien i projektet. Udover at de selvfølgelig skulle være baseret på europamateriel, skulle de også matche facaden på bygningen, som også er bronzefarvet.

For at løse denne opgave henvendte teknikentreprenør Wicotec Kirkebjerg, som stod for el-entreprisen på Steno, sig til Wexøe A/S, som repræsenterer Hagers installationssortiment og herunder Berkers afbryderserier.

Læs og se mere her om denne casestory

Tags: Wexøe A/S

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere