09.03.2017  |  EL  |  Intelligente installationer

Hvor godt kender din el-vandvarmer dig?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores elektriske apparater bliver klogere og klogere – og der er fordele ved en el-vandvarmer, der kender dine vaner og forstår dine behov

Er du den sidste i familien, der skal i bad om morgenen? Og har I en el-vandvarmer? Så har du sandsynligvis prøvet at måtte skylle shampooen ud af håret med koldt vand, fordi det varme vand er brugt op midtvejs i badet. Man vågner af det, men det er også det mest positive at sige om det.

Ville det ikke være skønt, hvis vandvarmeren vidste, hvor meget vand I bruger hvornår? Og regulerede efter det? Det kan faktisk lade sig gøre. METRO THERM har udviklet en intelligent styring – Smart Control – til el-vandvarmere i private husholdninger.

Smart Control går i al sin enkelhed ud på, at vandvarmeren løbende registrerer forbrugsmønstret fra de foregående 7 dage og indretter produktionen af varmt vand efter det. 

På den måde ved den for eksempel, at der skal være rigeligt varmt vand til bad om morgenen, men ikke noget i løbet af dagen i hverdagene, hvor alle er ude af huset. Når I kommer hjem om eftermiddagen, har den igen varmet vand til håndvask og madlavning.

Fordelen er ikke kun, at du slipper for at stå under en kold bruser. Du sparer også energi på at undgå opvarmning af vand, når der ikke er brug for det. Faktisk kan man spare op til 12 % af energien med Smart Control i forhold til en traditionel termostatstyret el-vandvarmer. Det er godt for både elregningen og for miljøet. 

Læs mere om - Beholdere med Smart Control

Følg os på LinkedIn

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere