25.04.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Indspark: Hvordan klarer du dig i forhold til dine konkurrenter?

Ny interaktiv test gør det hurtigere, nemmere og mere tilgængeligt for håndværkervirksomheder at sammenholde deres udgifter til løn og administration med den øvrige faggruppe.

Hvor stor en del af din omsætning bruger du på løn og administration, og hvor meget bruger konkurrenterne? Det kan være svært at få adgang til viden om, hvordan branchen generelt bonner ud på disse parametre.

BDO har med udgangspunkt i denne problematik og vores mangeårige erfaring med håndværkerbranchen udviklet sitet Virksomhedseftersyn.dk. Her kan de danske håndværkere via ganske få steps sammenligne deres udgiftssituation med konkurrenterne.

Med Virksomhedseftersyn.dk er det super enkelt at sammenligne sine resultater med de øvrige spillere i markedet. Det er en funktion og service, som vi mener, at branchen har tørstet efter i mange år.

På Virksomhedseftersyn.dk skal du blot angive din faggruppe, omsætning og dine udgifter til løn og administration. Herefter sammenligner BDO’s interaktive test dine tal med gennemsnittet for dit fagområde.

Testen er en indikator for, om din virksomhed klarer sig bedre eller dårligere end branchen generelt, gør det muligt for dig at træffe beslutninger om fremtiden på et oplyst grundlag.

Ønsker du at bruge dit resultat aktivt, tilbyder BDO et gratis, uforpligtende rådgivningsmøde, som en naturlig opfølgning på testen.

Mere fra Frank

Frank Barrit

Senior Partner, statsautoriseret revisor

  • fba@bdo.dk
  • 22193732
  • BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Jeg brænder for at skabe værdi for mine kunder.Jeg har over 20 års erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder.Fokusområder:Via min mangeårige erfaring med håndværksvirksomheder, har jeg specialiseret mig i rådgivning af disse. Jeg har indgående kendskab til mulighederne og udfordringer for håndværkerne. Herudover har vi i BDO en helt enestående mulighed for at måle din virksomhed i f…

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere