08.03.2019  |  VVS  |  Branchen

Hvordan møder du dine kunder?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et godt førstehåndsindtryk kan være forskellen på om den potentielle kunde vælger din virksomhed eller konkurrentens.

Førstehåndsindtrykket er afgørende, når man møder nye mennesker. I mødet med potentielle og nuværende kunder er det vigtigt at udstråle professionalisme og kompetence.
En vigtig del af det at virke kompetent, handler om omgivelserne, hvor du møder kunden. Har du inviteret til første kundemøde i professionelle omgivelser, vil det give kunden et godt indtryk af dig – og din virksomhed.

Hos Brødrene Dahl på Johann Gutenbergs vej i Aarhus, vil man meget mere ned bare at være grossist for kunderne. Her er målsætningen at være en partner for kunderne. En partner som støtter op om hele kundernes forretning. Derfor tilbyder butikken at udlåne professionelle mødelokaler til kunderne – helt gratis.

Men hvad får en butik ud af at bruge dyre kvadratmeter på gratis mødelokaler til kunderne – kvadratmeter, som ellers kunne bruges til varer. Kompetencecenter-chef Jan Sørensen, som er ansvarlig for butikken, fortæller: ”Her hos Brødrene Dahl på Johann Gutenbergs Vej er vi til for vores kunder. Vi har nogle flotte nye lokaler, som vi glæder os over hver dag. Og dem vil vi gerne dele med vores kunder. Derfor giver vi kunderne mulighed for gratis at låne mødelokalerne her i butikken.”

Mange kunder har allerede fået øjnene op for de flotte mødelokaler og bruger dem til at afholde deres kundemøder i professionelle omgivelser. Og det er Jan glad for: ”Jeg synes det er dejligt at se, at kunderne kan se en værdi i at bruge vores mødelokaler til kundemøder. Jeg tror på at vi med dette tilbud skaber værdi for vores kunder – og det er jo det, vi er sat i verden for.”

Kig forbi Brødrene Dahl på Johann Gutenbergs vej i Aarhus og book et mødelokale til dit næste kundemøde – helt gratis.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere