24.08.2020  |  VVS  |  Indeklima

Hvordan virker Drymat System?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Drytechs system fjerner fugt i din kælder ved hjælp af elektro osmose.

DRYTECH - EN DEL AF GULDAGER A/S
Pr. 1. juli 2020 er Drytech blevet en del af vandbehandlingsvirksomheden Guldager A/S. 

OM DRYTECHS SYSTEM
Teknologien bag Drytechs system er relativt simpel. Systemet består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved monteringen skjules ledning og elektroder i væggene, så det eneste du faktisk kan se efter monteringen og renovering er selve boksen til systemet.

Når Drytechs system er aktiveret, sendes der svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, så vandet i væggene bliver positivt ladet.

Dernæst bliver et negativt ladet spyd placeret i den omkringliggende jord, og spyddet tiltrækker det positivt ladede vand. På den måde bliver vandet ledt væk fra murværket og ud i jorden omkring huset og forhindrer samtidig også en ny opstigning af fugt i ejendommen.

FORDELENE VED DRYTECHS SYSTEM
Der er mange fordele ved at benytte sig af Drytechs system til at komme fugt fra kælderen til livs. Drytechs system har både en klar økonomisk fordel, og så er det utroligt effektivt. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af Drytechs system i forhold til de traditionelle løsninger, og systemets strømforbrug er på mindre end 10 kr. pr. måned.

Andre fordele ved Drytechs system er, at systemet ikke kræver store og besværlige bygningsmæssige ændringer, og så er det 100 % vedligeholdelsesfrit. Systemet er desuden selvregulerende, forstået på den måde at, spændingen reguleres automatisk alt efter væggens fugtniveau.

Drytech giver 20 års garanti på de skjulte installationer
Drytech bruger kun ædelmetaller i vores installationer. Det betyder at installationen er sikret mod rust, ir og ætsninger. Dette sikrer dels en lang holdbarhed og dels en vedvarende god kontakt mellem vores elektroder og væggen.

Drytechs system løser problemer med opstigende grundfugt
Drytechs system løser fugtproblemer, som skyldes opstigende grundfugt. Drytechs system løser derfor ikke alle fugtproblemer, som du kan have i din kælder. Ofte kan løsningen være en installation af systemet i forbindelse med øget ventilering af kælderen eller en fugtsikring omkring “støbeskellet” mellem væg og gulv i kombination med en installation af systemet. Derfor er det vigtigt, at Drytechs konsulent får alle informationer om hvilke problemer med fugt, der har været i kælderen. Fx hvis der har været vand på gulvet, eller hvis der har været en utæt regnvandsbrønd, kraftig lugt af skimmel eller andet. Det gør, at Drytechs konsulent kan tilbyde den optimale løsning i netop din kælder og kan rådgive dig korrekt om mulighederne for den bedst mulige udtørring.

Mere fra Guldager A/S

Guldager A/S

www.guldager.com

Specialist i vandbehandling og service. Med vores komplette og intelligente løsninger hjælper vi vores kunder med at sikre sundt og rent vand. Vi er en af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling og har et solidt kendskab til de udfordringer, der kan være med vand i fx ejendomme og industri. En pålidelig og kompetent rådgivning, i kombination med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere