24.03.2021  |  EL  |  Energi

Hvorfor begrænse Earth Hour til kun én time?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Niko Home Control kan du slukke lyset når som helst og hvor som helst! Få flere tips og tricks til hvordan du kan spare energi.

Nu hvor det er blevet normen at arbejde hjemmefra, forbruger vi mere energi i vores bolig. Netop derfor er Earth Hour, den ene time om året, hvor alle slukker lyset, vigtigere end nogensinde. Med Earth Hour ønsker WWF at gøre os alle opmærksomme på, hvor meget energi vi forbruger, og den påvirkning det har på miljøet. Lørdag den 27. marts er dagen for Earth Hour 2021, hvor man slukker lyset mellem kl. 20.30 og 21.30 i mere end 180 lande.

Med Niko Home Control kan du slukke lyset når som helst og hvor som helst! Få flere tips og tricks til hvordan du kan spare energi.

4 enkle tips til at spare energi

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Sint-Niklaas, Belgien, der udvikler og producerer kontaktmateriel, lysstyring og boligautomatisering. Vores løsninger minimerer energiforbruget og giver øget brugerkomfort. Niko Group beskæftiger mere end 700 medarbejdere i 10 lande. Niko Nordic i Sønderborg er kompetencecen…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere