18.10.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: I BELLARÆKKERNE SIKRER BOLIGVENTILATIONSANLÆG ET SUNDT INDEKLIMA

Indhold fra partner Hvad er dette?

I de 122 nyopførte rækkehuse ved navn Bellarækkerne i Ørestaden kan beboerne glæde sig over at have et af markedets mest lydsvage ventilationsanlæg. VØLUND VARMETEKNIK har bidraget med teknisk rådgivning og projektering.

Bellarækkerne er en del af det store Bellakvarter, som i disse år skyder i vejret i grønne omgivelser i Ørestaden tæt på Amager Fælled. Bygherren Solstra Development har lagt vægt på at skabe et lyst, venligt og varmt hjem med et sundt og godt indeklima.

Det kommer blandt andet til udtryk i valg af boligventilation, forklarer Martin Jacobsen, vvs-overmontør fra byggefirmaet HHM A/S, der har opført Bellarækkerne i hovedentreprise:

- For at sikre den bedst tænkelige ventilationsløsning er anlægget monteret i åben forbindelse med køkkenet. Det giver maksimal effekt af luftskiftet og mindst muligt energiforbrug. Placeringen betyder dog, at der stilles krav om et særligt lavt lydniveau, og det løste vi i samarbejde med Vølund Varmetekniks projektafdeling, som bistod med teknisk rådgivning og projektering. Vi kender i forvejen Vølund fra jordvarme og varmepumper, derfor trækker vi også på deres ekspertise inden for ventilation.

Hos VØLUND VARMETEKNIK pegede man på genveksanlægget ECO 375. Modellen er udstyret med en højeffektiv modstrømsveksler med en temperaturgenvindingsgrad på op til 92 pct. samt ventilatorer med energibesparende EC-motorer.

ECO 375 skiller sig ud ved at være særligt energioptimeret og tilpasset de skrappe krav i det kommende bygningsreglement 2020. På trods af de kompakte indbygningsmål, tilpasset et standard 60x60 cm modul, svarer ydelsen på ECO 375 til anlæg, som har et væsentligt større pladsbehov. På en lun sommerdag kan anlægget bruges som passiv komfortkøling med fuldautomatisk bypass. Læs mere om ventilationsanlægget her: https://goo.gl/rSh8WQ

LÆS MERE OM PROJEKTET I BELLARÆKKERNE HER: https://goo.gl/4NTsN3

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet.Vølund Varmeteknik er mere end blot produkterVælger du Vølund Varmeteknik, får du mere end blot et produkt. Vi hjælper dig med rådgivning og dimensionering, hvad…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere