01.10.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

I tvivl om luftfugtigheden på din arbejdsplads er i orden?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tag vores test og få en indikation på, om der er problemer med indeklimaet på din arbejdsplads.

Bladene begynder snart at skifte farve, dagene bliver kortere og temperaturen falder. Men med et skift i temperaturen ændres luftfugtigheden også udenfor, og det påvirker også os, som arbejder indenfor.

Luftfugtigheden er generel lav om vinteren her i Danmark, og den kan nemt komme under de 40% som vi anbefaler til os mennesker. Kommer luftfugtigheden under 40 % kan det betyde højere smitterisiko af luftbårne vira såsom influenza. 

Er du i tvivl om, hvorvidt din arbejdsplads har en sund luftfugtighed? Brug 2 minutter på at tage vores test og få svar med det samme.

Gå til vores indeklimatest.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere