30.04.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

IBM-chef skal sætte turbo på Brødrene Dahls IoT-forretning

Brødrene Dahl har ansat Steen Christoffersen som ny direktør for IoT. Den tidligere leder fra IBM skal stå i spidsen for udviklingen af det nye strategiske forretningsområde, hvor data fra blandt andet vandmålere opsamles og analyseres med henblik på at forudsige vedligeholdsbehov.

Det er en garvet dataspecialist og visionær forretningsmand, der nu sætter sig bag roret i Brødrene Dahls IoT-forretning. Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse.

Steen Christoffersen, som har arbejdet med data, dataanalyse, machine learning og kunstig intelligens i mere end 20 år, er nu ansat hos Brødrene Dahl. Her skal han sætte turbo på den strategiske IoT-forretning. Brødrene Dahl opkøbte for et år siden IoT-kompetencecentret i MobilePeople, som spiller en central rolle i fremtidens Brødrene Dahl.

”For mig som IT-mand er det enormt interessant at komme med på den rejse. IoT har ulmet i mange år, og nu er der ved at komme knald på. Vi står på tærsklen til noget stort, og jeg glæder mig meget til at bidrage med min viden og erfaring i Brødrene Dahl”, siger Steen Christoffersen.

En åben platform

Det at samle data ind er sekundært. Det er når data bruges til at forudsige noget, det bliver interessant og værdiskabende. Her har Brødrene Dahl valgt en meget visionær tilgang, mener Steen Christoffersen.

Han mener, at Brødrene Dahls IoT-platform er baseret på åbenhed i modsætning til de eksisterende, proprietære IoT-løsninger på markedet. Det vil sige, at den kan bruges i samspil med forskellige typer hardware og netværksleverandører, og at den kan opsamle og analysere data fra mange forskellige områder. Det kan være vand, el, indeklima eller noget helt fjerde, når blot der sidder sensorer i den anden ende.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere