17.11.2021  |  EL  |  Branchen

iKontrol har skiftet navn til Inspectly

Indhold fra partner Hvad er dette?

iKontrol, der leverer digitale dokumentations- og procesløsninger til byggebranchen, har med et stigende ønske om at udvide internationalt nu skiftet navn til Inspectly.

Gennem syv år har iKontrol leveret digitale løsninger til byggebranchen, og med et stigende ønske om at udvide internationalt har iKontrol nu skiftet navn til Inspectly. Med det nye navn får virksomheden nyt logo og nye farver, men løsningerne og holdet bag Inspectly er præcis de samme.

Du kan læse mere i pressemeddelelsen her: iKontrol skifter navn til Inspectly

Digitale løsninger udviklet til entreprenøren

Inspectly har sammen med den danske byggebranche udviklet digitale løsninger til at understøtte entreprenørens hverdag på byggepladsen og skabt tættere samarbejde mellem byggeplads og kontor. Inspectly lancerer nu de populære løsninger som Digital KvalitetssikringFotodokumentationMangler samt Aftalesedler i udlandet, hvor det hollandske marked bliver det første fokuspunkt.

Læs mere om Inspectly’s digitale løsninger til byggebranchen her: Inspectly

Mere fra Inspectly ApS

Inspectly ApS

https://inspectly.com/da

Inspectly’s IT-løsninger hjælper dig med at digitalisere og optimere din kvalitetssikring samt at få indsigt til at effektivisere dine arbejdsprocesser. Fra simpel og intuitiv mobil registrering på byggepladsen til et komplet overblik fra administrationssystemet, understøtter Inspectly din kvalitetsstyring og dine opgaver i hverdagen. Inspectly’s modu…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere