29.11.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Indeklima i hjemmet; sådan bliver det bedre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du dårligt indeklima og skadelige partikler i dit hjem, sætter du dit og din families helbred på spil. Dårligt indeklima kan være skyld i allergi, hovedpine, træthed, lungesygdomme, kræft og meget mere.

Indeklima og udluftning er et godt match

Et godt indeklima er afhængigt af én ting: udluftning! Det anbefales, at luften skiftes – enten med et ventilationsanlæg eller ved at åbne vinduerne 2-3 gange dagligt i 5-10 minutter med gennemtræk, ifølge en anbefaling fra Astma-Allergi Danmark. Kun 1 ud af 10 danskere husker at udlufte deres hjem 3 gange dagligt. Er du én af dem, der ikke tænker over dårligt indeklima, og derfor glemmer at lufte ud. Så burde du overveje at investere i et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg suger den varme og fugtige luft ud af huset og sender frisk luft ind i huset, og derved sikrer dig et bedre indeklima.

Hvis du er en af de mange, der ikke får udluftet helt så meget, bør du nok tjekke, om du oplever et af disse faresignaler om dårligt indeklima.

Fem tegn på dårligt indeklima
Ved du, om du har et godt indeklima derhjemme? Får du luftet godt nok ud?

Klik HER og se, om du oplever et af de 5 tegn på dårligt indeklima.

Tags: Genvex

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder. Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere. Når du vælger et originalt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere