Event

Indeklimaets Temadag 2022

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk

  • info@teknologisk.dk
  • +45 72 20 20 00
  • Gregersensvej, 2630 Taastrup
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 31.05.2022
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Taastrup
Tilmeld  

VELTEK og Teknologisk Institut afholder den 31. maj 2022 for 5. gang Indeklimaets Temadag. Som overordnet tema for det højaktuelle program spørger vi blandt andet: Hvad har vi lært under Corona og er der en bæredygtig vej til et sundt indeklima?

Uanset om du er bygningsansvarlig, bygherrerådgiver, producent, leverandør eller serviceinstallatør vil temadagen give dig indblik i den nyeste viden og de nyeste løsninger indenfor regulering af indeklima i boliger og bygninger.

I år fokuserer vi på indeklima i det bæredygtige byggeri og i det hele taget at kunne overskue i hvilket omfang, der i en given situation, kan findes en bæredygtig vej til at opnå et godt indeklima.

Vi ser også på erfaringer fra Coronatiden, hvor bygninger er brugt anderledes end normalt, og ny teknologi er bragt i spil for at kunne fastholde et sundt indeklima.

Temadagen er for dig, der som bygningsejer, bruger, installatør, teknisk serviceleder eller producent af bygningsudstyr ønsker viden om, hvordan bygningens apparater og aggregater i samspil med bygningsautomationen muliggør at opnå et konstant, sundt, behageligt og energirigtigt indeklima.

Program og tilmelding: www.teknologisk.dk/k27346

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere