Event

Indgreb i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 – Baggrund, indhold og mulige konsekvenser - Aarhus

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 26.08.2020
Start tidspunkt:
Sted: Aarhus
Tilmeld  

Har du styr på konsekvenserne af ændringen af Boligreguleringslovens §5, stk. 2? Har du overblikket over, hvad det betyder for håndteringen af lejeboliger på det danske marked? På dette kursus får du en dybdegående indføring i den nye lovgivning og hvilke

Tilmeld 3, betal for 2 indtil 6 uger før kurset!

Regeringen indgik den 30. januar 2020 sammen med Dansk Folkeparti, SF, Enhedslisten og Alternativet en boligaftale om ”indgreb mod kortsigtede investeringer i private udlejningsboliger”. Boligaftalen har foreløbigt udmøntet sig i en række lovforslag om energikrav, begrænsning af huslejestigning og karensperiode, som blev sendt i høring den 21. februar og slutter den 20. marts 2020.

 

På dette kursus får du indledningsvis en grundig indføring i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 og baggrunden herfor, herigennem får du et nøjagtigt overblik over, hvor ændringer præcist vil ændre på den nuværende retsstilling.

 

Dernæst vil vi gennemgå boligaftalen, som er baggrunden, lovforslagene med bemærkninger og en opsummering og vurdering af branchens tilbagemeldinger, som høringsprocessen har affødt.

 

Endelig vil vi foretage en opsummering og grundig gennemgang af, hvad der er sket siden høringsprocessen sluttede den 20. marts 2020.

 

Vigtigst vil vi kigge fremad, hvad kan branchen forvente, hvilke konsekvenser vil reglerne få for ejer, lejer, boligmassen og prisudviklingen, og hvilke redskaber og muligheder har udlejer så til at efterkomme de nye krav, som loven opstiller?

 

Dagens program kulminerer i en paneldebat, hvor dagens talere har inviteret to eksperter i henholdsvis økonomi og energioptimering. Udover at eksperterne vil fremkomme med deres vurdering af lovændringerne og de konsekvenser samt løsninger, som branchen må forholde sig til, vil du også få mulighed for at diskutere boligpakken, eventuelt med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere