Jobopslag

Indkøbsassistent hos Pettinaroli A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

  • info@pettinaroli.dk
  • 6341 0900
  • Mandal Alle 21, 5500 Middelfart
Se profil  
Stilling: Indkøbsassistent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 11.05.2022
Søg job  

Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores distributionscenter for Nordeuropa, beliggende i Middelfart.

Sammen med indkøbschefen skal du være med til at udbygge vores nuværende sortiment samt opbygge relationer til nye, strategiske leverandører. Du vil også få ansvaret for vedligehold af vore priser og masterdata, så du skal være god til Excel og må gerne have lidt kendskab til Navision BusinessCentral.

Da vi samtidig er en salgsorganisation, og du, som indkøbsassistent, hurtigt får opbygget et stort og solidt kendskab til produkterne, så skal du også yde intern teknisk service og indimellem også hjælpe til på vores service-hotline.

Vi er en lille, familieejet organisation med 16 ansatte, hvor tillid, ærlighed og gensidig respekt er meget vigtige værdier. Vi er helt sikkert ikke kedelige, men elsker smil og god humor, for der skal være plads til at have det sjovt i hverdagen – det smitter nemlig!

Der vil være rejsedage og leverandørbesøg væk fra kontoret i Middelfart, så du vil også få set lidt af – hovedsageligt – Europa.

Hvad vi forventer os af dig: udadvendt, sjov, veltalende på mindst engelsk og også gerne tysk, struktureret og fleksibel på samme tid. Du skal gerne have flair for IT og har du kendskab til VVS-branchen er det ikke en ulempe. Vi kan til gengæld give dig spændende udfordringer og et lækkert job.

Send gerne dit CV og din ansøgning til indkøbschef Henrik Kristiansen, hekr@pettinaroli.dk, eller kontakt os på telefon 6341 0900.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere