12.11.2021  |  EL  |  El-materiel

Industriel opmærkning på stedet med én app

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den digitale transformation har øget sammenhængen mellem adskillige komponenter, hvilket stiller stadig stigende krav til tydelig opmærkning af elektriske komponenter og udstyr i udvikling af anlæg og produktion af styretavler.

Enkel, mobil opmærkning

Den digitale transformation har øget sammenhængen mellem adskillige komponenter, hvilket stiller stadig stigende krav til tydelig opmærkning af elektriske komponenter og udstyr i udvikling af anlæg og produktion af styretavler. Mobile printsystemer, som kan styres ved hjælp af en app, gør disse processer mere enkle og øger fleksibiliteten.

Når anlæg i industrielle applikationer bliver mere komplekse, stilles der større krav til opmærkningen. Udover tydelig og konsekvent opmærkning af klemmer, ledninger og kabler, udstyr og anlæg skal det samtidig sikres, at en voksende liste af standarder overholdes. F.eks. skal patch paneler overholde et internationalt standardiseret mærkningssystem i overensstemmelse med TIA-606-C eller ISO/IEC TR 14763-2-1. Karaktererne er definerede af disse standarder. Til denne form for standardiseret, professionel mærkning af patch paneler skal brugeren have viden om og erfaring med industriel opmærkning til datacentre. På grund af den stigende kompleksitet kan mærkningsprojekter kun implementeres i begrænset omfang med traditionelle bærbare printersystemer.

Mere om THERMOMARK GO

Download hele artiklen i pdf-format nedenfor og lær endnu mere.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere