02.11.2018  |  EL  |  El-materiel

Industrielt relæsystem med varianter til Ex områder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Signaler i potentielt eksplosive zone 2-områder kan nu isoleres sikkert og kobles med de nye moduler fra det industrielle relæsystem RIFLINE complete.

Signaler i potentielt eksplosive zone 2-områder kan nu isoleres sikkert og kobles med de nye moduler fra det industrielle relæsystem RIFLINE complete.

Relæmodulerne overholder standard godkendelser i henhold til UL Class 1, Division 2 samt ATEX og IECEx, og er dermed særligt egnet til internationale applikationer i potentielt eksplosive områder. Modulerne har et RTIII-forseglet relæhus og fås med skrue- og push-in tilslutningsteknologi. Som monterede, komplette moduler kan de forsynes med indgangsspændinger på 24 V DC, 120 og 230 V AC. Deres modulære design gør det muligt at kombinere modulerne – selv dem med avancerede funktioner.

Læs mere om Rifline complete.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere