02.11.2018  |  EL  |  El-materiel

Industrielt relæsystem med varianter til Ex områder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Signaler i potentielt eksplosive zone 2-områder kan nu isoleres sikkert og kobles med de nye moduler fra det industrielle relæsystem RIFLINE complete.

Signaler i potentielt eksplosive zone 2-områder kan nu isoleres sikkert og kobles med de nye moduler fra det industrielle relæsystem RIFLINE complete.

Relæmodulerne overholder standard godkendelser i henhold til UL Class 1, Division 2 samt ATEX og IECEx, og er dermed særligt egnet til internationale applikationer i potentielt eksplosive områder. Modulerne har et RTIII-forseglet relæhus og fås med skrue- og push-in tilslutningsteknologi. Som monterede, komplette moduler kan de forsynes med indgangsspændinger på 24 V DC, 120 og 230 V AC. Deres modulære design gør det muligt at kombinere modulerne – selv dem med avancerede funktioner.

Læs mere om Rifline complete.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere