Jobopslag

Ingeniør til sprinklerprojektering på spændende byggerier

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

 • brondum@brondum.dk
 • +45 86 62 36 66
 • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Ingeniør
Ansættelses­forhold: Fuld tid
Ansøgnings­frist: 14.04.2020
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 09.03.2020
Søg job  

Arbejdssted: Hvidovre

Brøndum er en landsdækkende teknikentreprenør med speciale inden for VVS, sprinkler, ventilation og fjernvarme. Vi søger nu en ingeniør med indsigt i bygningsinstallationer, der kan styrke vores sprinklerafdeling. Vi er en projekteringsenhed, der dækker hele landet, men du vil få base i vores afdeling i Hvidovre.

Sprinklerdesign og -beregning fra start til slut
Som sprinkleringeniør udregner du sprinklerbehovet i forhold til brandsikkerhed og regionale retningslinjer, og du designer sprinklersystemet ud fra bygningens arkitektur. Du har reference til den fagligt ansvarlige.

Sammen med afdelingens fem dygtige kolleger vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Projektforslag og projektering af sprinkleranlæg, vandtågeanlæg, skumanlæg m.m.
 • Teknisk afklaring samt udarbejdelse af tilbudsmateriale, dokumentationsmateriale og kalkulationer i samarbejde med bygherre og myndigheder
 • Sagsoverdragelse til entrepriseafdelingen
 • Afprøvning og idriftsættelse

Forskelligartede projekter i hele Norden

Du får nye udfordringer i alle dine projekter. Arkitekturen er altid forskellig, og brande vil udvikle sig forskelligt fra bygning til bygning. Du kan se et udpluk af vores spændende projekter her.

”Vores projekter er ofte spektakulære byggerier, og der er en stor variation i projekterne. Vi har eksempelvis projekteret en skole, der er Færøernes største byggeri. Vi har håndteret højhuse i Thule, og i Danmark har vi været med fra start i Jyske Bank Boxen, supersygehuset i Gødstrup ved Herning – og på Dokk1,” fortæller afdelingschef Peter Korsgaard Jensen.

Indflydelse og faglig udvikling i trygge rammer

Som sprinkleringeniør hos Brøndum får du et job med frihed under ansvar, og du har stor mulighed for at sætte dit præg på tingene. Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst miljø, hvor du ikke kan undgå at udvikle dig. Vi tilbyder dig på sigt også muligheden for at tage en autorisation til sprinkleringeniør, såfremt du ikke er i besiddelse af denne.

Brug dine kompetencer i et udviklende miljø
Hos Brøndum tror vi på, at medarbejderne er vores største styrke – og at fagligheden er vores stærkeste ressource. Derfor arbejder vi hele tiden på at kunne give dig og dine kollegaer de bedste vilkår og muligheder, bl.a. i et stærkt tværfagligt samarbejde.

Har du erfaring eller interesse for sprinklerinstallationer?

Du er formentlig uddannet ingeniør eller lignende, men du kan også have en relevant profil som maskinmester eller sprinkler- og VVS-tekniker. Du har indsigt i bygningstegninger og bygningsinstallationer.

Herudover er følgende kriterier væsentlige:

 • Du besidder evnen til at danne dig overblik over projektet og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Gode egenskaber i dansk/engelsk i skrift og tale er vigtigt, da vi både arbejder efter danske, tyske og amerikanske regelsæt. Tysk er et plus
 • Du trives med at kommunikere og samarbejde konstruktivt med kollegaer, kunder, arkitekter, rådgivere, bygherrer m.fl.
 • Hvis du har praktisk erfaring med rørarbejde eller sprinklerinstallationer, er det en fordel


Er du interesseret i jobbet?


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef i Sprinkler Peter Korsgaard Jensen på 20 10 16 94.

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send din ansøgning til personale@brondum.dk snarest muligt og senest 14. april 2020. Skriv ”Sprinkleringeniør” i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere