16.05.2019  |  EL  |  Branchen

Innovative løsninger til fremme af cyklisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

For cyklister er det vigtigt, at visse ting er opfyldt, når det kommer til at parkere sin måske dyre cykel. For eksempel, at deres cykel kan parkeres sikkert, bekvemt og systematisk. Og måske kan oplades eller hurtigt justeres eller repareres på stedet.

- Der er behov for flere, bedre og sikre faciliteter

- FORSKELLIGE SITUATIONER OG GIVNE FORHOLD, KRÆVER FORSKELLIGE TYPER LØSNINGER.
Cykler kan sagtens parkeres ordentligt og beskyttet, i selv de mindste rum.

Man behøver ikke at skulle parkere op mod en væg, et rækværk, en lygtepæl eller træ eller frit på et fortov. Fordi på denne måde, skaber mange cykler hurtigt et kaotisk scenebillede, og cyklerne bliver ofte beskadiget - i værste fald nemmere stjålet. Det behøver ikke at være sådan!

Visse cykelpendlere kræver højsikret parkering. De vil kunne få gavn af vores smarte BIKEEP stationer med videoovervågning og sensorer, styret adgang med et personligt nøglekort (RFID) eller med en mobil app, hvor stationen oplyser løbende om ledige pladser og en rejseplan hen til en ledig plads. Der er mulighed for at vælge en variant med indbygget opladning af el-cyklens batteri, medens cyklen er parkeret. Også ladcykler kan anvende stationen, ved typisk at bakke op til standeren!

Skoler og større pladser er mere egnede til enkle cykelholdere. Her viser vores Parc-Velo-Bike stativer deres værdi. Disse cykelstativer er nemme at stille op og velegnet til alle typer af cykler. Cyklerne parkeres uden besvær med den ene hånd og kørt væk fra stativet uden at skulle ind mellem de allerede parkerede cykler. Cyklen kan desuden låses sammen med stativet.

- CYKLER BLIVER BRUGT OG GÅR OGSÅ I STYKKER.
Så kan vores udvalg af servicestationer beregnet til enten indendørs eller udendørs brug, være en fornuftig investering, der giver stor valuta hos jeres ansatte, lejer eller studerende!

WAVE-Grand cykelservicestationen med multiværktøjer, luftpumpe, vask og drikkevand er service i højeste potens. Stationerne findes også som separate enheder. De er vandalsikre og fås pulverlakerede i valgbare farver. Beslag, muffer og kabling er typisk i pulverlakeret, galvaniseret eller rustfrit stål.

Tags: NEWTEK

Mere fra NEWTEK

NEWTEK

www.newtek.dk

NEWTEK er et handels & rådgivende ingeniørfirma indenfor energieffektiv belysning, smart byrums-inventar og mobilitetsudstyr.  Vi har samlet mere end 30 års erhvervserfaring som giver en meget stor vidensbase og knowhow, at kunne give videre af til vores kunder. NEWTEK er partnere med flere større producenter, og som eneforhandlere og distributører, kan vi tilbyde en bred vifte af lø…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere