Jobopslag

Inspektør til automatiske sprinkleranlæg - Hvidovre

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

brandogsikring.dk

  • dbi@brandogsikring.dk
  • 36 34 90 00
  • Jernholmen 12 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: AVS-inspektør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.10.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 14.09.2022
Søg job  

Brænder du for at sikre liv og værdier gennem inspektion af automatiske sprinkleranlæg? Har du teknisk forståelse og erfaring med projektering og installation?

Vil du gerne være en del af en vækstende virksomhed, som aktivt er med til at gøre en forskel når det kommer til brandsikring, så er dette måske et job for dig.

Vi søger to medarbejdere til inspektion af automatiske sprinkleranlæg (AVS) i København og omegn, samt Aarhus området. Vi ser gerne, at du har erfaring med projektering og installation af AVS-anlæg fra et installationsfirma. Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund som maskinmester, ingeniør eller installatør, men anden relevant baggrund inden for branchen vil vægte i lige så høj grad.

Fagligt område
Inspektion af automatiske sprinkler- og vandtågeanlæg.

Arbejdsopgaver inden for området
Som ansat i inspektionsafdelingen tildeles du en portefølje af anlæg eller virksomheder, som du får ansvaret for at inspicere.
Anlægsinspektion består af en årlig visuel gennemgang af anlægget og en funktionsafprøvning af den samlede installation. Endvidere kontrolleres om anlægsejer udfører de kontroller, der påhviler denne. Ved gennemgang af nye anlæg, er der tale om en meget minutiøs gennemgang og afprøvning, da man skal sikre, at anlægsejeren overtager et fejlfrit anlæg. Inspektionen afsluttes med at der udarbejdes en rapport, der oplyser om eventuelle uoverensstemmelser mellem de konstaterede forhold og forskrifterne på området.

Vi forventer, at du

  • er vant til at arbejde selvstændigt
  • har gode planlægningsevner og er struktureret
  • har gode samarbejdsevner
  • er god til at formulere dig i skrift og tale
  • har kørekort og egen bil du kan stille til rådighed

Du vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Hvidovre.

Øvrig uddannelse

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har bestået Brandteknisk grund- og basisuddannelse, CFPA brand eller lignende. Såfremt du ikke har CFPA uddannelsen, vil denne blive tilbudt inden for et par år.

DBI’s vigtigste aktiv er medarbejdernes viden og engagement, og det er vi villige til at investere i. DBI prioriterer generelt efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling højt. Vi sørger endvidere for en grundig oplæring tilpasset din uddannelse og erhvervserfaring.

DBI tilbyder dig

DBI er kendetegnet ved en god og udviklende arbejdsplads, hvor samarbejdet er fleksibelt og uformelt. Vi har topmoderne kontorer og faciliteter, og du får gode personalemæssige forhold, som fx pensionsordning, tandforsikring og helbredsforsikring. Vi har en aktiv personale- og kunstforening, og vores kokke laver dagligt lækker mad til os.

Ansættelse sker typisk med udgangspunkt i inspektørens hjemadresse.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jens Dal på tlf. 22 20 56 24 eller ERFA-Formand Torben G. Jensen på tlf. 24 21 79 25.

Du søger stillingen via knappen til højre ’SØG STILLINGEN’. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere