12.06.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Inspektionskamera til dræn og afløb med 20 meter fibertrådskabel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Buhl & Bønsøe introducerer et nyt inspektionskamera med et 14 mm kamerahoved for enden af et 20 meter fibertrådskabel med afstandstæller.

Det bevægelige kamerahoved kan drejes med op til 55 grader, og det kan let skubbes ind i et 40 mm. rør og passere 4 styk 90 graders bøjninger. Dette gør endoskopet særdeles velegnet til nem og hurtig inspektion og vedligehold i alle vinkler af svært fremkommelige afkroge i rørsystemer herunder afløb, dræn og kloak samt kanaler, skorstene, CIP processer med mere.

Hele systemet leveres i en robust kuffert med indbygget 7” LCD monitor, 20 m. kabel på roterbar rulle i kufferten. Du kan tilmed inspicere i mørke og under vand, da kameraet er udstyret med LED lys, og er vandtæt ned til 10 meter.

Endoskopet har også:

  • 720 x 576 pixels opløsning til billeder og video
  • SD kortindgang til lagring af billeder og video 
  • 7” LCD-farveskærm
  • Mikrofon til lydoptagelser
  • Vandtæt kuffert til opbevaring

Læs mere om endoskopet her.

Ring og hør nærmere på 45 95 04 10 eller send en e-mail

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkrediterede laboratorium eller on-site. Vi tilbyder også udstyr o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere