08.05.2008

Inspiration til varmeløsninger

På EL & TEKNIK 2008 præsenterer Svend A. Nielsen A/S blandt andet sit program i fladovale og runde rørvarmelegemer, som kan anvendes til et utal af opgaver.

Derudover kan man på messen blive præsenteret for varmeovne, ribberørsovne, ribberørs-elementer, samt varmepatroner til vand, olie og syre, som kan leveres omgående fra lager. Samtidig vil man i år kunne opleve en række af de tekniske elvarmeløsninger, som Svend A. Nielsen A/S i samarbejde med deres kunder har udviklet og designet til opvarmning af for eksempel procesluft og gas. Som eksempel kan nævnes el-heater på 350 kW 3 x 690 V, der er opdelt i ti demonterbare kassetter. Det giver en høj grad af servicevenlighed, og det bevirker, at indgreb kan foretages uden driftstop. I anlægget opereres med en driftstemperatur på mellem 350°C og 500°C.

Stand C-4932

Mere fra Mia

Mia Salling

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere