17.01.2017  |  VVS  |  Byggeri

Installatør sætter turbo på isoleringen

De tekniske installationer på boligbyggeriet Karré G og Karré I på Teglholmen i København bliver isoleret med Isocover-beklædning frem for pladekapper. Det giver en større fleksibilitet og hurtigere montering.

På Teglholmen i Sydhavn, København, er der fuld gang i opførelsen af to boligkomplekser med 330 lejligheder. Installatøren GL-VVS, som står for al VVS, ventilation og teknisk isolering, har valgt at benytte Isocover-beklædning fra Øland frem for traditionelle pladekapper.

Isocover-beklædningen har den fordel, at det giver en nemmere arbejdsgang og samtidig sparer installatøren tid i planlægnings- og monteringsfasen.

Læs også: Øland udskifter ERP-platformen

”Modsat pladekapper, som både kræver en montør til opmåling, produktion på værksted og logistik i forbindelse med ophejsning til taget, kan vi med Isocoveren gå i gang med montagen fra dag ét. Vi bestiller bare et antal ruller, og så er vi klar”, siger Steen Almsgaard, ejer af GL-VVS.

Ideelt til store projekter
Øland har i forbindelse med byggeprojektet leveret over 2.000 m2 Isocover og Isover-lamelmåtte til kanaler samt en stor mængde isolering til rørinstallationerne. Og det er den største enkeltordre på Isocover, som Øland hidtil har modtaget.

”Jo større og mere kompleks en opgave er, desto større er behovet for den fleksibilitet, man opnår med Isocover. Man skal være lidt mere omhyggelig med isoleringsarbejdet og sørge for, at lamelmåtterne sidder mere præcist og stramt, når man arbejder med beklædningen, men vores erfaring er, at den tid, du bruger dér, hurtigt tjener sig ind”, siger Steen Almsgaard.

Læs også: Nye isoleringskrav påvirker VVS-arbejdet

Øland har desuden leveret alle ventilationskomponenter til byggeriet på Teglholmen.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere