16.06.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Installatører skal drive bæredygtig omstilling

VVS- og elinstallatører får hjælp til at gøre bæredygtighed og grøn omstilling til en del af deres forretning med nyt videnskoncept fra stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Installationsbranchen har en helt central rolle i samfundets omstilling til bæredygtige energiformer og en mere ansvarlig ressourceanvendelse. Det er en af de grundlæggende tanker bag et nyudviklet videnskoncept fra Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller.

Konceptet Viden Om går på tværs af produktkategorier og producenter og skal gøre det lettere for installatørerne at sætte løsninger, der bidrager til bæredygtighed og grøn omstilling, i spil hos professionelle og private slutkunder.

”Inden for eksempelvis et klima-aspekt som vandbesparelse tilbyder mange producenter innovative og gode produkter. Men ofte kan deres potentiale løftes yderligere, hvis de kombineres intelligent med produkter fra andre producenter. Vi skal flytte fokus fra isolerede produktegenskaber til helhedssyn på formål og fordele for slutbrugeren. Det kræver overblik over både teknologier, produkter og anvendelsesområder, og det er præcis det, VIDEN OM-konceptet handler om”, siger Christian Herbert, kommerciel direktør hos Lemvigh-Müller.

Installatører får hjælpemidler

Viden Om-konceptet består af områderne energi og vand, hvor teknologier og produkter er nært knyttet til bæredygtighed og grøn omstilling. Energiområdet omfatter ladeløsninger til elbiler, solceller, ventilation samt varmepumper, mens vandområdet handler om vandbesparelser, sunde installationer og korrosion.

Konkret får installatører, der arbejder sammen med Lemvigh-Müller, stillet en række hjælpemidler til rådighed. Blandt andet guides, der hjælper dem med at afdække kundebehov og planlægge bæredygtige løsninger. Installatørerne får også adgang til korte, informative videoer med blandt andet inspiration til deres salgsarbejde. Desuden kan de deltage i faglige kurser indenfor klima- og energiområdet samt som altid trække på Lemvigh-Müllers specialister.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere