20.12.2019  |  EL  |  El-materiel

Installations kanaler og rør fra Lan-Com A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lan-Com A/S i Smørum introducerer et komplet program inden for plast kanaler og rør. Produkterne hedder ”LAN-WAY

Kanalerne leveres i henholdsvis PVC og LSZH lige fra de de små 10x10 mm til de noget større 60x100 mm. Farven er hvid og leveres enten med kraftig skumtape for hurtig og nem installation eller for opsætning med skrue.

Rørene leveres kun i LSZH udgave (brandhæmmende og halogenfri) i farven hvid.
De leveres i henholdsvis 16, 20 og 25 mm med muffe og 40 og 50 mm uden muffe.

Hvorfor nu det?

”Lan-Com A/S leverer i forvejen svagstrømskabler i stor stil til det danske el-marked - så kan vi ligeså godt levere de føringsveje som kablerne ligger i”; siger Flemming Seerup, Direktør Lan-Com A/S.

Lan-Com A/S har de sidste 28 år leveret kabling til danske el-installatører og telecom industrien.

Lan-Com har hele tiden været på forkant med udviklingen til de krævende danske installatører og har derfor de sidste 5 år haft en konstant vækst på 25-30 % om året.

For yderlige information: www.lan-com.dk eller kontakt Lan-Com A/S på mail: lan-com@lan-com.dk eller på telefon 44 57 07 87.

Tags: Lan-com A/S

Mere fra Lan-com A/S

Lan-com A/S

www.lan-com.dk

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere