05.11.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Installationstester med indbygget test af ladestandere

Med ELIT EuroMaster AutoEV er det nu blevet nemmere og hurtigere at udføre de nødvendige test og målinger – også på ladestandere.

Det er nu blevet nemmere at udfører nemt og hurtigt alle de lovpligtige målinger. Det er det med den automatiske installationstest med frit programmerbare testsekvenser, automatisk test/godkendelse, indbygget sikringstabel, automatisk visning af Ik max 3F, kabellængde, navngivelse af hukommelse, gratis app, Bluetooth og stor farveskærm med hjælpemenuer fra ELIT.

Installationstesteren tester også for type B fejlstrømsafbrydere, lækstrømme og 3-polet jordmodstand. Som den første installationstester på markedet har instrumentet også indbygget test af ladestandere.

Den leveres inklusiv taske, prøveledninger, krokodillenæb, 20m ledning, batterier, software, gratis app for både Androide og iOS, betjeningsvejledning og kalibreringscertifikat. Jordspyd, billader stik og strømtang bestilles separat.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere