03.12.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Installering af METROSAVER jordvarmepumpe

Indhold fra partner Hvad er dette?

I vores nye filmserie ”Mød din installatør” kan du møde nogle af de installatører, som kører land og rige rundt for at installere og servicere vores produkter. Du kan få et indblik i deres baggrund og deres arbejde - mens de udfører det.

Vi begynder serien i Nordjylland, hvor Heine Lynge Kristensen fra HLK Køle- og Varmeteknik for nyligt skulle installere en METROSAVER jordvarmepumpe i en bolig i Nordjylland.  

I filmen kan du høre om de tekniske processer i en jordvarmeinstallation samt høre Heines grunde til at vælge METRO THERM som leverandør af både jordvarmepumper og luft til vand varmepumper.

Du kan læse mere om METRO THERMs jordvarmepumper HER.
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere