08.02.2019  |  EL  |  Branchen

Intego overtager Fini-El

Den landsdækkende tekniske servicepartner Intego overtager aktiviteterne i Fini-El i Greve og styrker dermed sin tilstedeværelse på Sjælland.

Intego har over en længere periode haft ambitioner om at øge tilstedeværelsen på Sjælland, og første februar blev det en realitet.

Her overtog virksomheden nemlig aktiviteterne i installationsvirksomheden Fini-El i Greve, hvor de nuværende 50 medarbejdere fortsætter i Intego. Overtagelsen glæder administrerende direktør i Intego, Jens Frost Mikkelsen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Intego vil udvide aktiviteterne på Sjælland

”Vi har overtaget en stærk forretning med sunde værdier, erfarne og veluddannede medarbejdere, interessante kunder og ikke mindst med stærke evner inden for service, projekter, ABA og termografi, der kan være med at udvikle vores kompetencepalette”, fortæller han. 

Planen er at integrere Fini-El i Integos eksisterende sjællandske afdeling, Intego København, som dermed kommer til at tælle hele 70 medarbejdere. Derfor er virksomheden lige nu på udkig efter en ny fælles lokal lokation, som inden for seks måneder skal udgøre den nye og større afdeling.

”Det er vigtigt, at vi finder en lokation med plads til vækst, så Intego København bliver en markant spiller på det sjællandske marked. Vi ser et stort potentiale i at komme tættere på de sjællandske erhvervs- og industrikunder og med den nye og styrkede afdeling, får vi et rigtig fornuftigt udgangspunkt”, siger Jens Frost Mikkelsen.

Fremtidssikre virksomheden
Fini-El har gennem de senere år været ejet af de tidligere ansatte Thomas Østerbye og Jesper Sørensen, der glæder sig over de nye perspektiver, som overtagelsen bringer:

”Vi har siden 2015 arbejdet hårdt for at fremtidssikre virksomheden og ikke mindst udvikle forretningen yderligere, og vi ser meget frem til at se det forløst i den nye, store Intego København-afdeling. Med Integos landsdækkende og specialiserede setup i ryggen, tror vi på, at det kan lykkedes”, fortæller Thomas Østerbye.

Opkøbet understøtter Integos vækststrategi, der i sidste regnskabsår udmøntede sig i en omsætning på 640 millioner kroner svarende til en vækst på cirka 35 procent sammenlignet med 2014/2015-regnskabet. Med integrationen af Fini-els aktiviteter runder virksomheden 800 medarbejdere.

Læs også: Intego tredobler indtjeningen på et år

”Vi er vækstet rigtig meget gennem de seneste år, og vækst er afgørende for vores strategi om at være en landsdækkende teknisk servicepartner, der dækker alle de behov, som kundernes tekniske afdelinger måtte have. Det gælder lige fra mekanisk service og automation til industriel it og el-teknisk arbejde”, siger Jens Frost Mikkelsen og fortsætter:

”Vi skal formå at udvikle tætte og langvarige kunderelationer, hvor vi tilbyder en holistisk rådgivning om kundens drift og udviklingspotentiale, og her har det været vigtigt for os at komme endnu tættere på de sjællandske virksomheder, og det kommer vi nu”.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere