09.06.2022  |  EL  |  Belysning

Integreret lys i akustikpaneler og lamellofter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Green:ID har udviklet nytænkt belysningskoncept til integreret lys i de populære akustikpaneler/træpaneler.

Akustikpaneler og lamellofter vinder med rette mere og mere indpas i den moderne bolig og i moderne erhvervsbyggerier.

Nytænkt belysning i akustikpaneler
De nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID er designet til at blive integreret i filten mellem trælamellerne. Selve lysskinnen er lavet i en smal sort aluminiumsskinne, hvorpå der monteres et mørkt cover.
Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset er tændt, fremstår skinnen derimod som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.

KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 


Flere udgaver af LAMEL-LED
Hos Ecofoss finder du også en anden udgave af integreret lys i akustikpaneler fra green:ID. Denne løsning anvendes oftest i trælamellofter, hvor der også er mere behov for belysning med større lysstyrke.
Ved denne løsning udskiftes en af trælamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 

KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere