01.03.2022  |  VVS  |  Varmeanlæg

Case: Intelligent fjernvarmeunit fra Gemina Termix i Sneglehusene

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nytænkende boligkvarter i Aarhus Nord får energirigtig fjernvarme

I hver af de 93 nyopførte boliger Sneglehusene på Rødbedevej i Aarhus N er blevet installeret den energirigtige Termix VMTD opbl. med indbygget blandekreds til varmeanlæg og varmt vand.

Det ikoniske BIG-byggeri er opført i en spirallignende form, deraf navnet Sneglehusene.  Boligerne varierer fra 50-150 kvm i 1-4 etager og er alle med gulvvarme.

Hver Termix-fjernvarmeunit er udstyret med den intelligente Icon-gulvvarmestyring, så fremløbstemperaturen hele tiden reguleres efter det rum, der aktuelt har det største varmebehov. Der er således ikke behov for en udetemperaturføler, hvilket har betydet sparede mandetimer på hele projektet i forbindelse med monteringen.

For beboerne betyder denne løsning, at gulvvarmen passer sig selv og giver mærkbare energibesparelser uden på nogen måde at gå på kompromis med komforten.

Læs mere om det spændende projekt her: https://termix.dk/projekter/sneglehusene-aarhus-n/

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere