04.07.2019  |  EL  |  Belysning

Intelligent High Bay med indbygget dagslysstyring og bevægelsessensor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Simpel indstilling med fjernbetjening - spar montagetimer, eksterne sensorer, kabelføring og master kontroller. Med kun 20% merpris, spares der stort på den samlede entreprise.

LEDlife´s High Bay er med indbygget bevægelsessensor og dagslysstring.
Som de første i Danmark kan Engroslys tilbyde LEDlife High Bay med bevægelsessensor, dagslysstyring og 170lm/w - alt sammen nemt styret via fjernbetjening.

Flere og flere kunder efterspørger intelligent styring af lyset, det er nu muligt, og letter i øvrigt monteringsarbejdet for installatøren.
Ofte ønskes der kun 100% belysning, når der er folk i nærheden af lyskilderne, ellers skal lyset dæmpes eller slukkes helt, eller de ønsker dagslysstyring at lyset, så det kun tændes når der er under 300 lux på gulvet.

Nem installation

Traditionelt er intelligent styring af lyset ensbetydende med ekstra kabelføring, dyre DALI lamper, indkøb af x-antal bevægelses- og lyssensorer, avanceret DALI master og programmering af det hele.
Med de nye High Bay fra LEDlife, kan det klares på 20 sekunder med en fjernbetjening fra gulvet, uden ekstra kabelføring, sensorer, master-kontroller m.v.

Strøm besparelse
Ved at benytte de nye intelligente High Bay kan strømforbruget i en typisk lagerbygning reduceres til 25-50% af en traditionel LED highbay løsning, da vores highbay kun lyser når der er behov for det.
Endvidere leverer den hele 170lm/w - dvs. 25.500 lumens for en 150w.

Besparelser
I forhold til en traditionel intelligent løsning, ser vi følgende besparelser:
- Timer: Ingen ekstra ledningsføring, ingen montage af lys- og bevægelsessensorer, ingen programmering og test af master kontroller, nemmere/ingen fejlsøgning.
- Elektronik: Her sparer du en dyr DALI komp. highbay, x-antal lys- og bevægelsessensorer, signal-ledninger, master kontroller.

Funktioner:
De intelligente LEDlife High Bay har følgende funktioner:
- 170lm/w
- Indbygget mikrobølgesensor & lysføler.
- Medfølgende fjernbetjening.
Indstillinger:
- Sensor følsomhed
- Lux for at den tænder.
- Tid før lys slukkes / dæmpes.
- Lysstyrke, når der ikke er bevægelse.
- Tid med lav lysstyrke.
- Dæmpning i 5% intervaller
- 3 standard indstillinger, der kan vælges med et klik.

Har du et projekt eller kunde?
Hvis du ønsker sparring og hjælp til at komme i gang med første opgave, hjælper vi gerne, med vores mere end 10 års erfaringer inden for LED belysning, er vi klar til at rådgive dig og dine kunder.
Du finder alle relevante oplysninger via dette link. < High Bay fra LEDlife >

Er du ikke kunde hos Engroslys?
Hos Engroslys handler vi kun med den professionelle installatør, kontakt os endelig, eller ansøg via link om et log in. < ansøg eller log in >

Mere fra Engroslys.dk

Engroslys.dk

www.engroslys.dk/

Engroslys.dk er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at tilbyde et bredt udvalg af belysning. Eget brand som LEDlife og distributør af V-TACDag-til-dag levering på alle lagervarer, er en selvfølge.Med mere end 10 års erfaring med LED belysnings branchen, guider og hjælper vi med den rigtige løsningEngroslys.dk tilbyder et af landets største, bedste og mest konkurrencedygtige udvalg inden fo…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere