15.12.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Intelligent overvågningskamera skal skabe mere tryghed i hjemmet

Nyt intelligent udendørskamera lanceres i denne måned af el-firmaet Schneider Electric.

I denne måned lancerer el-firmaet Schneider Electric et nyt udendørs IP-kamera, som kan betjenes af ejeren over mobiltelefonen. De såkaldte Wiser-kameraer, som har adgang til Wi-Fi, skal skabe tryghed i og omkring hjemmet døgnet rundt.

Overvågningskameraets internetadgang forklares ved, at det skal kunne sende notifikationer til ejerens mobiltelefon, hvis kameraet registrerer bevægelser i overvågningsområdet. Men sensorfunktionen er ikke kun god at have, når man ikke er hjemme. Den skaber også ekstra tryghed, når man opholder sig i hjemmet og ligger og sover. Det er nemlig muligt selv at holde øje med området fra telefonen.

Schneider Electrics Wiser IP-kamera er en del af den større pakke for intelligente hjem, Wiser gateway. Denne teknologi gør det blandt andet muligt at regulere lys og varme samt kontrollere persienner og gardiner. Teknologien monitorerer også energiniveauet, så ejeren af teknologien får en meddelelse, hvis energiniveauet er for højt.

”Forbrugerne har i dag langt større frihed til selv at vælge intelligente løsninger til deres smart home, og behøver hverken at holde sig til ét bestemt system eller købe et dyrt abonnement til en vagtserviceleverandør for at integrere Wiser udendørs IP-kamera i hjemmet. Boligejeren skal bare hente den gratis app til iOS eller Android, sætte kameraet op og tilslutte det trådløst til internettet, så er man i gang”, siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere