14.05.2019  |  EL  |  El-materiel

Intelligent overvågningssystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

ImpulseCheck fra Phoenix Contact er markedets første intelligente assistancesystem til overspændingsbeskyttelse inden for netbeskyttelse.

ImpulseCheck fra Phoenix Contact er markedets første intelligente assistancesystem til overspændingsbeskyttelse inden for netbeskyttelse.

Tilstanden for både systemet og overspændingsbeskyttelsen registreres konstant takket være real-time registreringen af elektromagnetisk støj og overspændingsstrømme. Det giver overblik over den forventede resterende levetid (state of health) for beskyttelsesenheden, så vedligeholdelse bliver mere forudsigelig.

Den cloudbaserede analyse af målte værdier muliggør helt nye automatiserede processer. Digitale fordele og services som f.eks. forbindelse til placeringsoplysninger eller lokale vejrdata kan på en enkel måde implementeres via cloud integrationen. Automatisk bestilling af reservestik til udskiftning eller enkel eksport af måleværdier til egen evaluering er dermed mulig. Real-time overvågning sikrer, at overspændingsbeskyttelsesenhedernes status altid er kendt. Med et tryk på en knap kan der til enhver tid udarbejdes en statusrapport.


Læs mere om overvågning og test af overspændingsbeskyttelse

Læs mere om ImpulseCheck

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere