10.11.2021  |  EL  |  Energi

Intelligent stikkontakt gavner miljøet og giver tryghed i hverdagen

Schneider Electrics nye intelligente stikkontakt kan både spare dig penge og give ro i maven, da du kan få overblik over dit energiforbrug og bruge strømmen intelligent.

En ny intelligente, strømbesparende løsning er på banen i form af den nye smarte LK FUGA®-stikkontakt fra Schneider Electrics smart home-serie, Wiser. 

Nu bliver stikkontakten nemlig intelligent, så du eksempelvis kan overvåge dit energiforbrug, som typisk giver en energibesparelse på 7-10 procent om året i en husstand. Besparelsen sker blandt andet, da du kan undgå at bruge standby-tilstanden i stikkontakter, som også er energiforbrugende.

”Vores nye Wiser smarte stikkontakt gavner både miljøet og giver tryghed i hverdagen. Du kommer det unødvendige standby-forbrug til livs og får samtidig en vished om, at dine el-apparater ikke brager derudaf og potentielt kan gøre skade på dig selv eller dine omgivelser”, siger Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark. 

Stikkontakten er nem at montere og er udformet i et LK FUGA-design. Når den først er koblet op til dit system, kan du med Wiser-appen definere præcis, hvornår den tilsluttede enhed skal være tændt, og hvornår den skal være helt slukket. Har du flere Wiser-kontakter i hjemmet, kan du desuden slukke dem alle på samme tid med den smarte sluk alt-funktion.

Den smarte stikkontakt fra Wiser er ikke afhængig af en Wiser-gateway, men kan også kobles direkte sammen med andre Wiser-enheder i en rumstyringsfunktion, eksempelvis Wiser batteritryk.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere