17.01.2017  |  EL  |  Intelligente installationer

Interaktiv kommunikation i byen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smart City - Kan du se det for dig - Du kommunikerer interaktivt med din egen by.

Via en app på mobilen kan du finde ud af, hvor den nærmeste ledige parkeringsplads er. Når du passerer et gadehjørne tænder gadelamperne automatisk. I klasselokalerne reguleres lyset om morgenen for at optimere indlæringsforholdene.

OSRAM har produkter til smarte byer – og de er klar til brug. OSRAM tilbyder moderne og energieffektive belysningsløsninger og skræddersyr løsninger fra alt inden for industri og kontorbygninger til hele byer.

Det handler om at imødekomme morgendagens forventninger om miljøvenlige og energibesparende tilbud. OSRAM tilbyder løsninger som skal gøre hverdagen nemmere og mere komfortabel for borgerne, og løsninger som samtidig er til at betale.

Når man eksempelvis installerer sensorer, som regulerer lyset i gadelamper efter antallet af biler på vejene, reduceres ikke blot strømforbruget, men også Co2 udslippet og udgifterne, der er tilknyttet drift og vedligeholdelse.

Læs mere om produkterne til Smart City her

Tags: OSRAM A/S

Mere fra OSRAM A/S

OSRAM A/S

www.osram.dk

OSRAM har mere end 110 års erfaring i lys og gør derved OSRAM til et af de ældste varemærker i verden, der stadig er anerkendt på internationalt plan.OSRAM er i dag en verdensomspændende virksomhed, der beskæftiger mere end 24.000 mennesker og omsatte for 3,8 mia. euro i 2016.OSRAM er toneangivende inden for lysteknologi – ikke mindst inden for LED-belysning.OSRAM leverer kompl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere