Jobopslag

Intern sælger til Brdr. Dahl - Odense

Brødrene Dahl

www.bd.dk

  • kundeservice@bd.dk
  • +4548784000
Se profil  
Stilling: Sælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 13.01.2020
Søg job  

  Intern sælger til Danmarks største VVS grossist, Odense

Vil du være med til at give vores kunder den bedste rådgivning? Og vil du bruge din VVS-ekspertise til at styrke vores salg? Som intern sælger hos Danmarks største VVS grossist kommer du til at arbejde i et miljø, hvor rådgivning og samarbejde er i top.

Opbyg loyale og vedvarende forhold til kunderne
Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med den eksterne sælger, ansvar for kunderne og dertilhørende aftaler. Du giver kunderne den bedste service, og du går langt for at sætte dig ind i deres behov – og indfrier deres forventninger.

Du bliver en del af et team med 12 kolleger i vores butik i Odense M., hvor sammenhold, det gode forhold til kunden og humor præger hverdagen. Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at rådgive vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:
fastholdelse og udvikling af kunderelationer
rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
beregning af tilbud og udarbejdelse af ordrebehandlinger til vores kunder
kontakt med leverandører omkring leverancer
Vores forventninger til dig
Det er afgørende for os, at du trives i et serviceminded miljø, hvor vi i fællesskab bidrager til at give vores kunder den bedste rådgivning. Du opleves som en person, der er engageret og nysgerrig.

Derudover forestiller vi os, at du:
har en faglig uddannelse inden for VVS
er struktureret og kan bevare overblikket over forskellige kunder, ordrer mv.
er god til at skabe relationer
behersker IT på brugerniveau
Ansøgning og kontakt
Tiltrædelse er hurtigst muligt, hvorfor vi løbende holder samtaler. Så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Jesper Engager Andersen på + 45 61 66 49 99.

Om Brødrene Dahl
Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Målet har altid været at give kunderne de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle vores kunders forretning.

Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Virksomheden er kompetenceleverandør og har en stor webshop, 53 butikker spredt over hele landet samt to klimacentre i Næstved og Horsens, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier. Brødrene Dahl indgår sammen med Øland og Zupply i Saint-Gobain koncernen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere