Event

Internet of Things – Buzzword eller virkelighed (AU),

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • job@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 02.05.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Brøndbyvester
Tilmeld  

IoT er blevet langt mere tilgængelig inden for de seneste par år. På dette kursus vil du lære at udvikle projekter, der ud over software også involverer hardware i form af sensorer, aktuatorer og microprocessorer. Du kommer til at arbejde med Arduino, Raspberry Pi og NodeMCU som platforme. Du vil lære om IoT-protokoller som MQTT til at kommunikere mellem forskellige komponenter og applikationer.

Kurset vil bygge på en legende tilgang til emnet, med stor frihed for den enkelte til at have indflydelse på de enkelte projekters indhold.

  • Programmere en single board-computer opsamling og formidling af data
  • Udvikle prototype til sensor og signalbehandling (Din egen Arduino)
  • Sensorer og aktuatorer-kendskab
  • Signalbehandling, protokoller og sikkerhed

Varighed
Uddannelsen strækker sig over 6 undervisningsdage og afsluttes med en mundtlig eksamen på 7. dagen.
Undervisningen starter kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

Udbytte
Du vil opnå en forståelse for at bruge og programmere universel hardware til at realisere dine IoT-projekter. Du vil få viden om mange af de udfordringer, der er i forbindelse med at integrere hardware i dine projekter. Du vil få kendskab til programmering og sammenkobling af forskellige sensorer med et automatiseringsformål.

Praktiske oplysninger
Her finder du vejledning om godtgørelse og oplysning om mulighed for eventuelt at søge tilskud via kompetencefonden.

SVU-godtgørelse
Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) er en uddannelsesstøtte, der giver dig mulighed for at efter- eller videreuddanne dig i arbejdstiden.
Enten får du SVU som kompensation for din løn – eller også får din arbejdsgiver SVU som erstatning for din arbejdskraft. SVU-satsen er for 2018 516 kr. pr. dag. Du kan læse mere på www.svu.dk

Kompetencefonde
www.kompetencefonde.dk. kan du læse, om din virksomhed og medarbejder kan søge tilskud til kurserne.
Der kan søges om tilskud til deltagerbetaling, transport og ophold forbundet med kurset og til løn under kurset. Kompetencefonden dækker 85 pct. af medarbejderens løntab under kurser. Det er en betingelse for tilskuddet, at virksomheden ikke udbetaler løn til den ansatte under kurset.

Få 40.000 kroner til videreuddannelse
Hvis du er faglært eller ufaglært, har du nu mulighed for at få betalt din videreuddannelse på akademi- og diplomniveau med op til 10.000 kr. pr. år. Det vil sige, at du deltager GRATIS på uddannelsen, hvis den koster op til 10.000 kr.

Den mulighed gælder fra 1. august 2018 og fire år frem. Du kan altså være heldig at få betalt videreuddannelse for 40.000 kr. i alt.
Pengene kommer fra Omstillingsfonden og kan bruges til at betale for korte fag og længere uddannelsesforløb på op til 10.000 kr. om året.

Fonden uddeler i alt 65 millioner kr. pr. år i alle fire år, og de fordeles efter ’først til mølle’-princippet.
Så hvis du har planer om at videreuddanne dig eller bygge videre på en akademi- eller diplomuddannelse, er det nu, du skal slå til.
Du kan få del i fonden uanset, om du er ansat i en offentlig eller en privat virksomhed.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere