22.11.2017  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Introducerer: En revolutionerende luftforandring.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fujitsu laver nogle af markedets bedste boligvarmepumper. Så da de gik i gang med at udvikle en ny type til professionelt brug, gik de hele vejen. Og lidt til.

Fujitsu Nocria X er den ultimative varmepumpe til professionelle miljøer. Den bygger på en helt særlig vision: At skabe et blødt indeklima med rå kraft. For at opnå dette måtte alt det, der definerer en varmepumpe – ventilatorer, luftdistribution, kølemiddelsystem og komfortfunktioner – gentænkes og videreudvikles.

Resultatet er Nocria X. Fujitsus flagskibsmodel spækket med nytænkende idéer og de kraftigste komponenter. Det bliver ikke mere ultimativt end det.

Nocria X har en topeffektiv ydeevne med hele tre ventilatorer i samme enhed. Det unikke blæserdesign med individuelle ventilatorenheder betyder at luften spredes blødt og fordeles på den mest effektive måde.

Alle komponenter i Fujitsu Nocria X er designet til at give det bedst mulige indeklima. F.eks. det indbyggede Plasma Air Clean luftrensningssystem, som elektrostatisk opsamler og fanger luftpartikler som fx støv, pollen og eksempelvis tobaksrøg. Og for at det ikke skulle være nok, så kan det indbyggede luftfilter rense sig selv og tømme indholdet ned i en skjult beholder. Det er raffineret.

Også når det kommer til miljøet er Nocria X med i spidsen. Med R32 kølemiddel og strømbesparende bevægelsessensor giver Nocria X dig en høj effekt som virkelig kan mærkes i rummet. Men ikke på elregningen.

Nu introducerer vi Nocria X. Et toptunet, højeffektivt komfortanlæg, perfekt til caféen, butikken eller kontoret. Det kan vist roligt kaldes luftforandring.

Du kan læse mere om Fujitsu Nocria X i brochuren herunder. Du kan også tilmelde vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din inbox.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere