Event

Introduktion til byggebranchen - entrepriseformer, aftalevilkår og byggeriets faser

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 30.04.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Er du relativt ny inden for byggeri, og vil du have et godt fundament, der styrker dig i hverdagen? Så er dette kursus noget for dig. Få overblik over entrepriseformer, byggeriets aftalevilkår, processer, fasedelinger, aftaler og juridiske forhold.

Kursus: Introduktion til byggebranchen - entrepriseformer, aftalevilkår og byggeriets faser

Du får på kurset en bred indsigt i emner som aftaleformer for bygherre, rådgivere og entreprenører, byggeriets faseinddeling, entrepriseformer og aftalevilkår, projektorganisationens opbygning og roller, tids- og økonomistyring, konflikthåndtering og kommunikation.

Vi tager afsæt i de udfordringer og faldgruber, du vil blive mødt med til hverdag, og vi tager en række eksempler fra konkrete sager.

Kurset er målrettet dig, der er relativt ny inden for arbejde byggebranchen, og gerne vil have et godt fundament, der styrker dig i hverdagen.

Kurset er både henvendt bygherre, rådgiver, entreprenør og leverandør og til andre som har brug for at kende til praksis og juridiske forhold omkring et byggeprojekt.

Kurset forudsætter ikke kendskab til branchen.

Program, pris og tilmelding:

Projekteringsledelse i praksis

OBS: Når du tilmelder dig kurset, får du samtidig gratis adgang til den komplette version af Nohrcons digitale AB18-spil (værdi á 499 kr., forventet maj 2019).

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere