07.09.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: InVentilate leverer ventilation til The Krane

Indhold fra partner Hvad er dette?

The Krane er en prestigefyldt ombygning af en kran til eksklusiv spa og luksussuite med møderum, som InVentilate har leveret ventilationssystemet MicroVent til

På Nordhavns industrigrå beton og med en imponerende havudsigt har ejer Klaus Kastbjerg og arkitekt Mads Møller fra Arcgency skabt en svævende oase. Højt over jorden kan du tjekke ind i en luksussuite med egen spa og konferencelokale med glasvægge, der giver fuldt udsyn hele vejen rundt.

- Møderummet er helt i glas for at skabe kontakt til omgivelserne, havet og vejrets skifte, og derfor er det virkelig en udfordring at skabe et godt indeklima. Vi har valgt MicroVent for at kunne skabe et konstant flow af frisk luft uden på nogen måde at forstyrre oplevelsen - hverken med lyd eller visuelt, fortæller arkitekt og master builder Mads Møller.

Fokus på hver detalje
The Krane har samlet det bedste inden for design og livsstil, og InVentilate er stolte over at være udvalgt til projektet sammen med blandt andre B&O, Duravit, Menu og VOLA.
- Det er et virkelig spændende byggeri, og for vores vedkommende er det et godt bevis på, at MicroVent gør det muligt at skabe et optimalt indeklima uden at gå på kompromis med æstetikken eller miste plads, siger InVentilates adm. direktør Lars Schjønning.
Med kun få kvadratmeter til rådighed har projektteamet nøje udvalgt hver eneste detalje.

- Jeg har arbejdet sammen med Arne Jacobsen og Verner Panton, så jeg ønskede, at THE KRANE skulle vise nogle af Danmarks mest innovative mærker på den globale arena, fortæller ejer Klaus Kastbjerg, som er gået efter "højprofilerede danske mærker inden for livsstil og design, udvalgt til deres signaturstil, upåklagelig kvalitet og håndværk."

Arkitekt Mads Møller supplerer:
- I projektet har vi stor fokus på de små detaljer. Små detaljer som kan gøre en stor forskel for den måde man oplever et rum og hvordan man befinder sig i rummet.


Hele konceptet kan opleves på thekrane.dk

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere