Event

Invitation til indvielse af HVAC-indeklimalaboratorium

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk

  • info@teknologisk.dk
  • +45 72 20 20 00
  • Gregersensvej, 2630 Taastrup
Se profil  
Type: Reception
Start dato: 31.05.2022
Start tidspunkt: 12:00
Sted: Taastrup
Tilmeld  

Den 31. maj 2022 kl. 12:00 - 15:00 indvies HVAC-laboratoriet på Teknologisk Institut i Taastrup.

HVAC-indeklimalaboratorium

Laboratoriet er en ny stor testfacilitet i international klasse som med sine fleksible anvendelsesmuligheder skal bane vejen for bedre og mere energieffektivt indeklima, samt understøtte udviklingen af bæredygtige installationer og intelligente styringssystemer.

Kom og få syn for sagen og hør personale fortælle om laboratoriets design og anvendelsesmulighederne.

Der vil være noget godt til ganen og mulighed for at netværke med folk fra branchen. Man er velkommen til at ankomme og gå igen i hele tidsrummet.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet via www.teknologisk.dk/k91182.

Laboratoriet og dets muligheder

I laboratoriet skal indeklimaløsninger og HVAC-teknologier testes og udvikles på komponent- og systemniveau. Faciliteter skal komme virksomheder til gavn i udviklingen af grønne løsninger, hvor målet er at optimere indeklima, energiforbrug og styringer.

Kom og se den imponerende konstruktion er dets fleksible opbygning. Fladerne består af flere hundrede elementer hvor testkomponenter frit kan indbygges. Køle- og varmebelastninger kan simuleres og store ventilationsanlæg tilsluttes efter behov. Loftshøjden kan samtidig frit indstilles og rumstørrelsen varieres.

Disse og mange andre egenskaber, sikrer at målinger kan gennemføres markant hurtigere og med større variation og kompleksitet end tidligere sent. Rammerne skaber utvivlsomt helt nye muligheder.

Opbygningen af laboratoriet er støttet af Energistyrelsen under Green Labs DK.

Læs mere om laboratoriet: www.teknologisk.dk/44002.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere