08.02.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

IoT-løsninger i praksis - erfaringer fra virkeligheden - en temadag med spændende løsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 21. marts 2019 afholder Teknologisk Institut og CLEAN en inspirerende temadag om IoT-løsninger med spændende indlæg fra virksomheder, der har konkrete praktiske erfaringer med anvendelse af IoT i forskellige sammenhænge.

Temadagen om IoT-løsninger, der varer fra kl. 13 til kl. 17, indeholder en række inspirerende og spændende indlæg fra bl.a. MobilePeople, Vitani, Nordic IoT Centre og Teknologisk Institut, som alle har konkrete praktiske erfaringer med anvendelse af IoT i forskellige sammenhænge.

De løsninger, der præsenteres, er vidt forskellige, men kan alle tjene til inspiration for konkrete tiltag inden for bygninger, indeklima og energieffektivitet.

Temadagen faciliteres af Rene Kjær Jensen, CLEAN, som indbyder til aktiv diskussion og idéudvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og ønsker. Oplægsholderne vil bidrage med værktøjer til at komme i gang med implementering.

Teknologisk Institut har en stor interesse i at understøtte og bidrage til udviklingen inden for IoT-løsninger. På dagen ønskes derfor at afdække, hvilke udfordringer danske virksomheder oplever for at udnytte potentialet ved IoT i praksis - herunder hvilke indsatsområder, der bør prioriteres i de kommende år.

Temadagen henvender sig bredt til producenter, installatører, entreprenører, kommuner, bygningsejere, boligforeninger, bygningsadministratorer og andre med interesse for konkret anvendelse af IoT-løsninger.

Læs mere

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere