28.08.2019  |  VVS  |  Varme og køling

IP+ fra Pettinaroli - Slip for indkodningen af COMFORT IP gulvvarme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinaroli tilbyder fuld opsætning og indkodning af vores COMFORT IP gulvvarmesystem! Vi kalder det IP+ og er din mulighed for at spare tid og penge på installationen!

UD af æsken – OP på væggen: Gør installationen nem og bekvem med IP+

Står du med et projekt, som kræver gulvvarme? Så lad os hjælpe dig!

Pettinaroli tilbyder nemlig nu at stå for hele indkodningen og opsætningen af COMFORT IP styresystemet, så det eneste du skal gøre, er at få systemet UD af æsken og OP på væggen – nemt og bekvemt!

COMFORT IP – din vej til intelligent gulvvarme

Overlader du al opsætningen til os, betyder det, at vi ledningsfører alle telestaterne i styreboksen og indkoder alle rumfølerne. Det hele bliver naturligvis tydeligt mærket op, så telestaterne hurtigt kan monteres på fordelerrøret og rumfølerne kan hænges op i de enkelte rum. 

COMFORT IP kan hurtigt gøres til en SmartHome-løsning via et access point, som gør det muligt at tilkoble et bredt udvalg af tilbehør til systemet – og det hele kan naturligvis styres via en Smartphone eller tablet. 

Vi sørger selvfølgelig også for at koble systemet på access pointet, hvis du ønsker det. 

Komplet COMFORT IP SmartHome-løsning

For at komme i gang med vores IP+ service kræver det blot, at du udfylder vores bestillingsseddel og sender den til os sammen med en tegning og eventuel projektbeskrivelse. Vi leverer typisk hele løsningen inden for 2-10 arbejdsdage. Ved større projekter aftales delleveringer. 

Husk, at hvis du også vil have hjælp til fordelerrørene, så tilbyder vi også komplette bundmoduler! 

Pettinaroli hjælper dig med at holde styr på rørene

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 6341 0900 eller email info@pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere