ista Danmark A/S

www.ista.dk

Branche/Sektor:

Måling

Om

ista er verdens førende virksomhed inden for installation og aflæsning af forbrugsmålere, samt fordeling af udgifter til vand- og varmeforbrug.

Vi hjælper ejendomsadministratorer, husejere og energiselskaber med alt lige fra valg af målerudstyr, til registrering og afregning af det samlede energiforbrug. I Danmark er vi 180 medarbejdere, som bl.a. udarbejder vand- og varmeregnsk…

Læs mere  

Om

ista er verdens førende virksomhed inden for installation og aflæsning af forbrugsmålere, samt fordeling af udgifter til vand- og varmeforbrug.

Vi hjælper ejendomsadministratorer, husejere og energiselskaber med alt lige fra valg af målerudstyr, til registrering og afregning af det samlede energiforbrug. I Danmark er vi 180 medarbejdere, som bl.a. udarbejder vand- og varmeregnskaber for mere end 500.000 lejemål. Derudover har vi 250 aflæsere fordelt over hele landet.

Global succes - lokal forankring

Med 4500 fuldtidsmedarbejdere fordelt på selskaber i 25 lande håndterer ista hvert år omkring 50 mio. aflæsninger og udarbejder på den baggrund individuelle vand- og varmeregnskaber, så den enkelte forbruger kun kommer til at betale for sit eget forbrug af vand og varme. Vores standardiserede processer samt mangeårige erfaring sikrer høj kvalitet og tilfredse kunder i hele verden.
 

100 års historie - helt kort

Clorius blev etableret i Danmark i 1902 af brødrene Odin og Aksel Clorius, som dermed skabte grundlaget for al varmemåling i verden. I 1994 gik det tyske selskab ista sammen med danske Clorius om at blive til dét, du her i Danmark i dag kender som ista Danmark A/S.
 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere