03.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

IT- og AV-udstyr fra ALSO er nu tilgængeligt via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

ALSO er kendt for deres skræddersyede løsninger, hvilket gør dem til en kompetent, pålidelig og bæredygtig leverandør.

ALSO forhandler desuden IT- og AV-udstyr fra mere end 500 producenter, og er en af Europas førende leverandører af AV-udstyr. 
 

“Hos ALSO tilbyder vi et stort udvalg af AV og IT produkter fra markedets førende producenter. Vi glæder os til at komme i kontakt med en masse nye kunder, og vi ser frem til samarbejdet med KlarPris” – Morten Boll, Business Unit Manager, AV Solutions.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere