28.09.2016  |  EL  |  Branchen

Jansson El køber el-firmaet Lauritz Balle

Første oktober overtager Jansson El installationsfirmaet Lauritz Balle i Kolding. Overtagelsen sker i forbindelse med et generationsskifte.

Den koldingensiske elinstallationsfirma Lauritz Balle er blevet opkøbt af Jansson El. Overtagelsen finder officielt sted pr. 1 oktober, og de 20 medarbejdere fra Lauritz Balle fortsætter i deres nuværende job.

Susanne og Jørgen Balle, som driver Lauritz Balle, bliver i deres nuværende stillinger det næste års tid for at sikre en god overlevering og for at sikre fremtiden.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Salling El-Service overtager El-Fagmanden

”Jeg er glad for at få gennemført generationsskiftet og dermed sikre en god fremtid for vores kunder, medarbejdere og vores mangeårige virksomhed. Vi kender Jansson som et kompetent og samvittighedsfuldt firma, der ønsker at videreføre og udvikle virksomheden i fremtiden”, siger Jørgen Balle.

Jansson El rykker ind med 12 medarbejdere på Lauritz Balles adresse på Nordre Ringvej i Kolding. Derfor kommer afdelingen til at tælle 32 medarbejdere i alt.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere