30.01.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Januar nyhed fra Vaillant

Indhold fra partner Hvad er dette?

Styr radiatorerne med mobilen

Kom altid hjem til en opvarmet bolig med ambiSENSE
Ambisense er Vaillants nye, smarte og enkle trådløse system til individuel regulering af rumtemperaturen i flere rum. ambiSENSE opvarmer de enkelte rum i boligen efter behov, og kan til enhver tid reguleres og indstilles til den ønskede temperatur – enkelt og hurtig med mobiltelefon eller tablet via en gratis App. Med de trådløse radiatortermostater opnås den optimale varmekomfort i boligen, og samtidig sænkes varmeudgifterne.

Enkel og hurtig montering
ambiSENSE kan anvendes til de fleste radiatorsystemer. Systemet er ideelt for eftermontering i eksisterende boliger med eksempelvis en gaskedel, et oliefyr eller en varmepumpe fra Vaillant. ambiSENSE monteres hurtigt på boligens radiatorventiler og tilsluttes nemt varmeanlægget via den velkendte multiMATIC 700 styring samt det i ambiSENSE startpakken inkluderede internetkommunikationsmodul VR920.

Styr varmen via mobilen
Via en gratis App indstilles den ønskede rumtemperatur. App´en giver mulighed for indstilling af opvarmningstider for alle værelser med op til fem forskellige temperaturer pr. dag i ugen. Hvert værelse kan desuden navngives for nemmere overblik. Temperaturindstillingerne kan kontrolleres og justeres efter behov og kan naturligvis også indstilles manuelt direkte på ambiSENSE radiatortermostaten.

Sparer intelligent på varmen
Hvis du åbner et vindue på et værelse, vil ambiSENSE automatisk registrere dette og sænke temperaturen, så der ikke anvendes unødig energi. Der kan spares på energien ved at slukke eller skrue ned for varmen i de værelser som sjældent anvendes. Skal værelserne i brug, kan der hurtigt skrues op for varmen igen.

ambiSENSE kort fortalt:
ambiSENSE startpakken indeholder.

  • 3 stk. ambiSENSE termostathoveder VR50 (hvis ikke den er separat på vores webside, skal den ikke være grøn / link)
  • 1 stk. VR920 internetkommunikationsmodul

Systemet tilsluttes via multiMATIC 700
Ved flere radiatorer i hvert rum anbefales tilkobling af ambiSENSE rumternomstaten VR51.
Et system med ambiSENSE kan indeholde op til 20 radiatorer og 12 separate rumtermostater.

ambiSENSE er den oplagte løsning til green iQ gaskedlen ecoTEC exclusive, som har internetkommunikationsmodulet VR920 integreret i forvejen. Det betyder, at der her blot skal tilkobles det antal VR50 termostathoveder, som der er behov for.

Husk du er altid velkommen til at kontakte din konsulent, vi er altid glade for at høre fra dig.

Se mere på www.vaillant.dk

Mere fra Vaillant A/S

Vaillant A/S

www.vaillant.dk

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet. Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for va…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere