01.10.2019 | Navnenyt

Jens Hvirgel starter hos DanCables

Den 1. oktober 2019 er Jens Hvirgel startet hos DanCables som Salgschef for Jylland og Fyn.

Jens er uddannet som el-installatør fra Aalborg Tekniske Skole og bor privat i Skanderborg. Han har en fortid i Demex Electric, Nexans DK og senest Prysmian Group. Det er altså en erfaren mand, der skal varetage DanCables voksende kundebase i Jylland og på Fyn.

Jens´ fokusområde hos DanCables vil være salg af vores fleksible aluminiumskabel Alukaflex, koncepterne Alukaflex Connect og Alukaflex Midnight samt marine og off-shore kabler.

Hos DanCables er vi glade for at have fået Jens ombord og vi håber, at I vil tage godt imod ham derude.

Jens Hvirgel kan kontaktes på telefon 30 57 07 50 eller mail jens@dancables.dk. Se DanCables produktudvalg på www.dancables.com.

Mere fra DanCables ApS

DanCables ApS

www.dancables.com

DanCables er en international designer, af innovative kabelløsninger, grundlagt af Dan Larsen. Dan har gennem mere end 30 år haft stillinger som administrerende direktør og direktør for Draka Renewables og Global Sales Director hos Prysmian Renewables. Hans uovertrufne viden og kompetencer er hver dag med til at gøre en forskel for vores kunder, når der…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere